Club BSD се присъедини към HealthCity

Билярдни клубове BSD ви очакват за много приятни мигове, в уютна обстановка, със страхотно обслужване и яка музика. А сега с HealthCity можете да се възползвате от специлани оферти за едно яко преживяване с BSD.

HealthCity прави лесно не само откриването за зала или обект за тренировка, но и запазването на час. Запазете предпочитан от вас час с HealthCity още сега: https://sporthub.bg/healthcity  

Освен откриването на обекти и онлайн запазването на часове, с HealthCity можете и да плащате онлайн, за още по-голямо улеснение. https://sporthub.bg/healthcity  

 

Клубовете разполагат с най-голямата и поддържана база в България за професионално развитие на дисциплини като билярд, снукър, руска пирамида, дартс, джаги. Организират се множество регулярни състезания, от регионално, национално и международно естество. Клубът полага не малко усилия, по откриване на нови таланти, като и тяхното развитие. 

Доказали са се с дългогодишен опт

Първият клуб "BSD" е основан през 1993г. като развлекатлено заведение. По-късно хора от клуба са неразделна част от началото на професионалния билярд и дартс в България.

Разполагат с професионално оборудване

Клубове "BSD" предлагат достъп до оборудване на професионално ниво, както и възможност за закупуване на такова.​

Организирт се множество турнири

Клуб "BSD" организира турнири по всички дисциплини още от самото му създаване и с времето е изградил репутация на едно от най-конкурентните места както за аматьори, така и за професионалисти.​

Могат да се похвалят с професионално и любезно обслужване

Персоналът ще се погрижи да забравите за забързаното ежедневие и ще Ви предостави уютна обстановка, хубава музика и голям избор от напитки на бара.

По време на тренировките, турнирите или просто игра с приятели, можете да разчитате на служители с дългогодишен опит и отлично зареден бар.

Запазете своя част сега с HealthCity.

Повече информация за обекта и актуални новини за тях можете да намерите на страницата им: https://www.facebook.com/clubbsd.bg/ или на техният сайт: https://www.clubbsd.bg/. Последвайте ги, за да сте винаги в течение с новостите, които предлагат. 

В HealthCity можете да намерите още много обекти в различни категории за цялото здраве, освен спортни зали и терени, можете да намерите центрове за естетика, за рехабилитация и центрове за превенция и диагностика. Разгледайте всики тук: https://sporthub.bg/venues  

Картата, която променя играта Health City

За да оставиш коментар, влез в своя профил!