PETER'S BIKE се присъедини към HealthCity

Фитнеса и тренировките в зали може би не са твоето, искаш да тренираш на открито. Значи е време да избереш своя нов велосипед от PETER'S BIKE, богат избот за малки и големи, аксесоари, рамки и сервиз. А сега с HealthCity от SPORTHUB можеш да се възползваш и от отстъпки. 

Когато караме колело участие взима цялото тяло - от краката до ръцете, та чак до очите. Всяко завъртане на педала ангажира цялото тяло, което води до по-добра координация.

За много хора карането на велосипед на открито е най-добрия начин да се разтоварят от стреса и напрегнатото ежедневие. Някой изследвания свързват редовното каране на колело с подобряване на концентрацията, паметта и възможностите за учене.


В HealthCity можеш да намериш още много обекти в различни категории за цялото здраве, освен спортни зали и терени, можете да намериш центрове за естетика, за рехабилитация и центрове за превенция и диагностика. Разгледай всики тук: https://sporthub.bg/venues   

Колоезденето е дейност, която цялото семейство може да прави заедно. Дори най-малките могат да се качат на колело – на седалката или на специално пригодено за това детско столче. А в PETER'S BIKE ще намериш всякакъв вид велосипеди, за теб или за децата ти, аксесоари, каски и наколенки, всичко от което се нуждаете за перфектната тренировка на открито със семейството. Какъв по-добър начин да се съберете всички на едно място и да се забавлявате, докато тренирате и се грижите за здравето си. 

PETER'S BIKE се намира на ул. „Акад. Стефан Младенов“ 46, 1000 ж.к. Студентски град, София. Ако все още не си намерил перфектният велосипед, това е мястото за теб. 

Възползвай се от отстъпки и специални оферти с HealthCity

Повече информация за обекта и актуални новини за тях можете да намерите на страницата им https://www.facebook.com/PETERSBIKES или на техният сайт https://ridebike24.com/. Последвайте ги, за да сте винаги в течение с новостите, които предлагат. 

Картата, която променя играта Health City

За да оставиш коментар, влез в своя профил!