PokeMe се присъедини към HealthCity

Вече можеш да се насладиш на екзотични хавайски кулинарни вкусотии в PokeMe, където ще откриеш засищащи и здравословни поке купи, месна и вегетарианска гьоза, хрупкава темпура, автентични салати, както и тако и бурито с пушена сьомга. Най-голямо разнообразие от специалитети, които не можеш да откриеш на много места, на всичкото отгоре и са мега вкусни. А сега можеш да се възползваш от 10% отстъпка с HealthCity от SPORTHUB.

PokeMe спира погледа на хората в градската среда и натовареното ежедневие с цветния си интериор и е като една малка хавайска спирка, която ще достави неустоимо удоволствие на небцето ти.  

Абсолютно съвършеното меню е вдъхновено от кулинарните философии на Хавай и Япония и носи цялата тази свежест и вкус на родна земя, където тези култури са малко познати. Разбира се и да не забравяме екзотичните подправки и сосове, сред които се разкрива цялата кулинарна картинка.

Цветното местенце се намира на ул. „Пирин“ 79a, 1680 кв. Манастирски ливади, София, срещу магазин 345. 

В HealthCity можеш да намериш още много обекти в различни категории за цялото здраве, освен спортни зали и терени и отстъпки и специални оферти, можеш да откриеш центрове за естетика, за рехабилитация и центрове за превенция и диагностика. Разгледай всики тук: https://sporthub.bg/venues

Подари си от вкусотиите на PokeMe и се наслади на качествена и свежа храна. Възползвай се от специалната отстъпка с HealthCity още сега: https://sporthub.bg/packages

Повече информация за обекта и актуални новини за тях можеш да намериш на страницата им: https://www.facebook.com/pokeme.bg/или на техният сайт: https://pokeme.bg/. Последвай ги, за да си винаги в течение с новостите, които предлагат. 

Картата, която променя играта Health City

За да оставиш коментар, влез в своя профил!