Via Tennis Star се присъедини към HealthCity

Някои от вас може би познават много добре този тенис клуб. А за тези от вас, които сега разбират за него - това са супер яките кортове на Via Tennis Star, перфектното място за вашата тренировка, тренировката на детето, или за тенис турнир.

Тенис клубът се намира на ул. „Кукуш“ 4, 1345 ж.к. Захарна фабрика в град София и разполага с 4 клей корта за състезателен тенис, за деца, юноши или пък любителски. 

С радост ви съобщаваме, че вече може да запазите своят час във Via Tennis Star чрез HealthCity, бързо и лесно само с няколко клика.

Освен откриването на обекти и онлайн запазването на часове, с HealthCity можете и да плащате онлайн, за още по-голямо улеснение. https://sporthub.bg/healthcity   

Клубът предлага - детски тенис, където децата ще се забавляват и амбицират да стават големи и добри. Тренировките подобряват здравето им, развиват двигателната им култура и разбира се създава нови приятелства.

Имат три групи - за най-малките: 4-6г., за малко по- големите: 7-10г. и за напреднали: над 10г.

Предлагат и тенис за юноши, както и състезателен тенис, спорт, който те свързва със света и хората, с успеха на професионалистите и който ни учи на труд и отговорност по време на състезателни игри. 

Има и любителски тенис, който връща младостта и удоволствието от играта. Една уникална възможност да се измъкнете от ежедневието, да се забавлявате с приятели и да разнообразите еднообразието на делника.

В HealthCity можете да намерите още много обекти в различни категории за цялото здраве, освен спортни зали и терени, можете да намерите центрове за естетика, за рехабилитация и центрове за превенция и диагностика. Разгледайте всики тук: https://sporthub.bg/venues 

Треньорите в клуба са истински професионалисти и искат всичко като децата, забавляват се като тях и стават големи като мечтите си. Те са създали един екип мечта и затова всеки ден стават все по-добри. Подават ви щедро ръка, защото имамат много знания, опит, успехи, които да споделят. Запазете своя част сега с HealthCity.

Повече информация за обекта и актуални новини за тях можете да намерите на страницата им: https://www.facebook.com/viatennisstar/ или на техният сайт: https://tennisclub-via.com/. Последвайте ги, за да сте винаги в течение с новостите, които предлагат. 

Картата, която променя играта Health City

За да оставиш коментар, влез в своя профил!