Wish PROTEINbar and shop се присъедини към HealthCity

Едно място, където можеш да похапнеш бързо, вкусно и здравословно, без угризения, че ще развалиш режима и фигурата си. В WISH PROTEINbar and shop ще намериш здравословни домашно приготвени протеинови закуски, изкусителни десерти, сурови барчета, нисковъглехидратни сандвичи. 

WISH PROTEINbar and shop са група приятели – ентусиасти сбъднали една мечта, превърнали хоби в реалност. Като любители на спорта и хора със забързано ежедневие те са създали място, на което може да похапнеш бързо, вкусно и здравословно.

Отворят врати за пръв път в гр. София през 2016г. Няколко години по-късно се радват на много доволни клиенти, опитали нещо ново и различно.

WISH PROTEINbar and shop е иновация, която предлага здравословни домашно приготвени протеинови закуски със свежи плодове, изкусителни десерти, сурови барчета, нисковъглехидратни сандвичи, както и торти, от които да не изпитвате угризения. Фокусирали са се върху най-важото хранене за деня – закуската. Разчитат на бързина и качествено обслужване. Приготвят храната си с много любов, подбирайки висококачествени продукти.

Мисията, която ги води и мотивира е да променят вредните навици на хората, като създават нови правилни. Вярват, че една промяна в храненето на ден, прави 365 промени в годината, което си е промяна за цял живот.

Предлагат:

• Запознаване с продуктите и организиране на безплатна дегустация.

• Преференциални условия.

• Изготвяне на персонални пакети.

• Карти за отстъпки в нашите обекти.

• Безплатна доставка.

Обекти, където може да ги намериш:

Обект "Студентски град"

Обект "Манастирски ливади"

Обект "Гоце Делчев"

Обект "Център"

Обект "Пловдив Център"

В HealthCity можеш да намериш още много обекти в различни категории за цялото здраве, освен спортни зали и терени, отстъпки и специални оферти за, можеш да намериш центрове за естетика, за рехабилитация и центрове за превенция и диагностика. Разгледай всики тук: https://sporthub.bg/venues  

Възползвай се от - 10% отстъпка сега с HealthCity

Повече информация за обекта и актуални новини за тях можеш да намериш на страницата им: https://www.facebook.com/wishproteinbarandshop или на техният сайт: https://proteinbarandshop.com/. Последвай ги, за да си винаги в течение с новостите, които предлагат. 

Картата, която променя играта Health City

За да оставиш коментар, влез в своя профил!