Skin Line Aesthetic Clinics

Skin Line е първата лазерна, естетична и дерматологична клиника в България, която стaртира като част от международна верига, регистрирана през 1998г. Със създаването си, Skin Line започна да твори историята на съвременната естетична дерматология в България.

Skin Line организира първите специализирани обучения в България с участието на световно признати специалисти в естетичната медицина и козметологията. Лекарите в Skin Line са специалисти с богат опит. Те постоянно усъвършенстват познанията си чрез редовно участие във всички значими форуми у нас и в чужбина. Професионализмът и индивидуалният подход към клиентите в комбинация с най-висок клас апаратура и продукти, актуални процедури, атрактивни цени и ежемесечни промоции е доказаната стратегия за успех. В клиниката от Premium клас, с луксозна обстановка и последно поколение медицинска апаратура, акцент са терапии от регенеративната медицина, която е бъдещето на естетичната медицина, както и всички лазерни, инжекционни и апаратни процедури за лице и тяло. Клиниката разполага с манипулационна, съобразена с най-високи стандарти за стерилност и извършване на микро-инвазивни мпроцедури.

Перлата в Skin Line на бул. Драган Цанков е най-новият футуристичен LPG Alliance както и останалата част от оборудването – Лазерна система Cynosure Elite +, CO2 fraxel, Криолиполиза CoolTech, Аква Пилинг система в съчетание с най-актуалните регенеративни терапии за лице и тяло и професионални терапии с ексклузивната козметика Babor.