Pulse Fitness & Spa BANSKO

Храмът на активната почивка

Разположен в подножието на величествената Пирин-планина, Pulse Fitness & Spa BANSKO е неоспоримият избор на любителите на активната почивка. Планинският клуб от най-добрата верига за фитнес и уелнес в страната Pulse Fitness & Spa съчетава богато оборудвани фитнес зони с най-внушителния планински спа център у нас - този в хотел Grand Hotel Bansko.

Тази съвършена хармония между първокласно гостоприемство и световна фитнес класа вещае само едно – престоят ви тук да бъде незабравим.

През деня можете да се потопите в автентичните български традиции на китното градче Банско и да покорите страховете си, като изкачите заобикалящите върхове в полите на Пирин, но когато настъпи вечерта, тук ви очаква 5-звездно обслужване и безкомпромисно внимание към детайлите.

Зони в Pulse Fitness & Spa BANSKO

Силова зона
В силовата зона на Pulse Fitness & Spa BANSKO ще откриете богат избор от уреди последно поколение на хитовата марка TechoGym.

Кардио зона
Кардио зоната предлага уреди от професионалните серия на TechnoGym за топене на калории и елиминиране на излишните сантиметри.

Спа център
В неподражаемия SPA център, разположен на площ от 2,000 кв. м., ще откриете най-голямото разнообразие от спа съоръжения и услуги в страната.