Pulse Fitness & Spa SVETI VLAS

Черноморската перла на Pulse

Разположен на 4,000 кв. м. на първа линия в хитовия морски курорт „Свети Влас“, Pulse Fitness & Spa SVETI VLAS е вашето дългоочаквано и заслужено бягство от лудницата на големия град.

Тук в топлите сезони може да се насладите на частен плаж с персонални шезлонги, открита зона за йога върху самия пясък и външни басейни с бийч бар. Pulse Beach Wellness Club е единственият по рода си частен плаж на Черноморието, който предлага забележително разнообразие от премиум услуги на клубните ни членове, като едновременно с това осигурява бърз и лесен достъп до внушителния фитнес център на самия клуб, простиращ се на 2,500 кв. м. площ.

В Pulse Fitness & Spa SVETI VLAS членове на Pulse могат да се възползват от целогодишен достъп до световно признатите фитнес и уелнес услуги на клуба със своите силови, кардио и функционални зони на два етажа, множество екстри като протеин и фреш бар, фитнес ресторант, чисти съблекални с кодово заключващи се персонални шкафчета и, разбира се, спиращата дъха панорамна гледка към морето.

Зони в Pulse Fitness & Spa SVETI VLAS

Силова зона
Силовата зона на клуба е оборудвана със завидно разнообразие от фитнес уреди на култовите марки Life Fitness, TechnoGym и ActiveGym

Кардио зона
Безапелационно модерната кардио зона с панорамна гледка към залива на Свети Влас е снабдена с над 50 кардио уреда - кростренажори, степери, гребни тренажори, велоаргометри и още много други.

Спа център
Просторната спа зона на Pulse Fitness & Spa SVETI VLAS е перфектното място, в което да завършите триумфално дългия ден и да поглезите сетивата си.

Външна терасна зона
Разположена на над 200 кв. м. с неповторима гледка към морето, се намира нашата специална открита терасна зона.

Функционална зона
В залата за функционални тренировки ще откриете пълен набор от свободни тежести, с които да загреете мускулите си преди усърдна силова тренировка с помощта на дъмбели, пудовки, гирички и медицински топки или пък да комбинирате с лицеви опори, коре...

Зала за групови занимания
Pulse Fitness&Spa Sveti Vlas предлага голямо разнообразие от групови занимания и всички условия, които са нужни, за да вземете най-доброто от всяка една тренировка. Разгледайте залата и не пропускайте да вземете участие в занятията.

Съблекални
Не е нужно да се притеснявате за сигурността на вашите вещи, докато тренирате или релаксирате, защото клубът предоставя на всеки достъп до просторни съблекални с над 250 шкафчета с персонално кодово заключване. Ако имате нужда да съхраните ценна в...

Групови Занимания в Pulse Fitness & Spa SVETI VLAS
Functional training
Yoga
TapOut
Cross Training