Airsotf Sofia Field представя първото по рода си игрище за еърсофт в България. Предоставяме ви възможността, в условия на пълен реализъм, да усетите адреналина от тактическа военна симулация. Въоръжен с реплики на огнестрелни оръжия ще стреляш с пластмасови топчета, с които ще имаш шанса да елиминираш всеки твой противник. В пълно военно снаражение ще можеш да развиваш тактическите си умения, ориентация, физическа форма, стремеж и рефлекси за оцеляване. Всяка грешка тук може да коства победата, но не и живота ти! Играта продължава!

Ще играеш на уникален терен, простиращ се на над 45 декара, който ти предлага множество варианти за развитие на реалните бойни и тактически ситуации. Ще имаш на разположение както множество естествени и изкуствени укрития така и сгради, с огромно стратегическо предимство. Винаги ще имаш избор и можеш да изненадаш противника си.

Отборният дух, моделът за феърплей, уважението и дисциплината са в основата на еърсофта. Елате и ще споделим с вас и вашите приятели незабравимите моменти и уникалното изживяване, които ни накараха да се вманиачим по този спорт.