Fireball Sports Hall

Свържи се с обекта, за да научиш повече за преференциалните условия, които можеш да получиш с Health City

Възползвайте се от: 

скуош - 15% намаление през деня 

скуош - 30% намаление вечер

бадминтон - 20% през целия ден 

тенис на маса - 20% 

корт с треньор - 20% отстъпка на целия корт 

само с карта HealthCity.

 

Fireball Sports Hall е най-голямата зала за скуош в България с пет сертифицирани корта. Всеки един е оборудван с професионално осветление и анти-шок под. Кортовете в Спортна Зала Fireball са построени с идеята за провеждане на международни турнири, а са на ваше разположение още днес.

Това са единствените кортове в България с висококачествен анти-шок под, обратно нарязан анти-слип паркет и професионално осветление. Залата разполага и с четири маси за тенис Butterfly от най-висок клас, удобно разположени в отделно пространство, както и с три бадминтон корта с височина 8 метра.  В залата ще откриете последните тенденции от марките Tecnifibre, Karakal, Li-Ning и Dunlop.

Лео Тодоринов, Лъчезар Николов, Ангел Христов, Цветомир Цонев и многократната националната шампионка Бистра Манева са само някои от топ треньорите в нашата зала. Изберете инструктор, който пасва на вашия стил и следете прогреса си в редовните издания на турнирите в Спортна Зала Fireball. Спортна зала Fireball предлага индивидуални и групови тренировки по скуош, бадминтон и тенис на маса с топ треньорите на България.